Espoon Tapiot x Urhea Sportti

Espoon Tapiot ja Urhea Sportti ovat sopineet kumppanuussopimuksen, jonka tavoitteena on taata huippu-urheilijoiden käyttämät asiantuntijapalvelut myös Espoon Tapioiden kilparyhmien urheilijoille sekä tehostaa valmennuksen ja asiantuntijoiden yhteistyötä. Kumppanuussopimuksen perusteella Urhea Sportti antaa  kumppanuusetuna 10 % alennuksen kilparyhmien urheilijoille asiantuntijapalveluista:

  • urheilufysioterapiasta (mm. urheiluvammojen kuntoutus, tukilihas- ja liikkuvuustestaukset sekä harjoitteluohjeistus vammojen vähentämiseksi / valmennuksen sparraus)
  • ravitsemusvalmennuksesta (mm. ravitsemuskonsultaatiot ja -kartoitukset sekä ravitsemusohjaukset)
  • psyykkisestä valmennuksesta (mm. urheilupsykologin vastaanotto psyykkisissä haasteissa, psyykkinen valmennus suorituskyvyn tukena)
  • urheiluhieronnasta (mm. lihaskireyksien ja jännitystilojen lievitys)

Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhean jäsenille alennusprosentti on 20. Urhea Sportti peri myöskään erillisiä jakso- tai käyntikohtaisia toimisto- tai palvelumaksuja kumppanuusurheilijoilta.

Urhea Sportin asiantuntijapalvelut ovat saatavilla Urhea-hallilla Helsingissä sekä tarvittaessa etänä (psyykkinen valmennus ja ravitsemusvalmennus). Urheilufysioterapeutit voivat erikseen sovittaessa tulla seuraamaan myös tietyn valmennusryhmän harjoittelua. Ajanvaraustiedot eri asiantuntijapalveluihin löytyy osoitteesta https://urheasportti.fi/ajanvaraus.

Urhea-säätiön 100 %:sti omistaman palveluyhtiön mahdollinen liikevoitto käytetään suomalaisen urheilun ja asiantuntijatyön vastuulliseen kehittämiseen.